markägare

Äger du mark eller fastighet som du eventuellt vill sälja?

Kanske äger du mark eller fastighet som du tror kan passa för bostäder. Eller så känner du någon som har tomter eller större marker som lämpar sig för avstyckning. Det kan vara allt från ett mindre stycke mark i centralt läge till åkermark, skog eller andra större eller mindre ägor i kringkommuner runt större städer. Oavsett hur din mark eller fastighet ser ut vill vi gärna komma i kontakt med dig som går i säljartankar.

 

Vi vet att många kanske gör sin största affär när man köper sin bostad, men det kan lika gärna vara att man gör sin största affär när man säljer sin mark/fastighet. Vi jobbar dagligen med dessa båda frågor, och vi har lång erfarenhet i att utveckla projekt från råmark till färdigt bostadsområde (”från ax till limpa” som vi ofta säger).

För oss är det viktigt att ni ska känna er trygga när ni säljer er mark/fastighet. Vi förstår att ni, liksom vi, är väldigt måna om att det ska resultera i någonting bra. Ekonomiskt för er del, men i slutändan också för dem som ska bo och verka i området när allting är färdigbyggt och för kommande generationer.

Vid en försäljning från er sida och köp från vår sida så vill vi att det ska vara en win-win situation. Det finns många olika upplägg på hur avtalet och den gemensamma resan kan se ut, och det utgår alltid från vilka förutsättningar och önskemål säljaren har. Hur ert avtal och resa kan se ut diskuterar vi gärna.

… ELLER, vill du i stället samverka med oss?

Kanske är du i tankarna eller redan påbörjat att utveckla ett projekt och vill ha med dig en stabil, kunnig och pålitlig partner. Då kan vi vara rätt part och vill gärna samtala med dig.

Vill du veta mer?
Tveka inte att höra av dig genom att kontakta Anders Johansson på +46 (0)702-10 84 14 eller anders.johansson@scil.se!

 

Var ska vi bygga härnäst?

Platsen är avgörande för att skapa hem där människor trivs. För att vi ska lyckas med vår ambition att utveckla bostäder som bidrar till människors välbefinnande, behöver vi hitta platser med rätt förutsättningar. Genom att köpa mark som kan ge bostäderna fina kvaliteter tar vi första steget mot att skapa långsiktigt vackra och trivsamma hem.