hitta bostad

Nya bostäder på gång

STYRSÖHÖJD

STYRSÖHÖJD juni 2021

STYRSÖHÖJD, Styrsö Göteborg

Med ett fantastiskt läge på Styrsös granitklippor och med västerhavet som granne uppförs 48 unika enfamiljshus, med hög designgrad och funktionalitet, i sex etapper. Husen varierar i storlek och utförande mellan etapperna, men har ett klart släktskap i färg, form och materialval. Alla tomter är friköpta och husen byggs för åretruntboende med låga driftkostnader.

Husen är varsamt utplacerade i naturen och ett flertal av husen har unik grundläggning med pelarlösning som kraftigt minskat sprängningen av de fina bohuslänska hällarna.

byvädersterrassen

BYVÄDERSTERRASSEN, Biskopsgården Göteborg

Byvädersterrassen ligger högt beläget på en platå vid Byvädersgatans återvändsplats. Här kommer du att bo bekvämt i nyproducerade parhus i kuperad terräng med fria utsikter och naturen som närmsta granne.

Parhusen ligger i souterräng, vilket gör att du antingen har entré och parkering vid nedre plan om du bor i den övre längan, eller från övre plan om du bor i den nedre längan. Höjdskillnaderna gör att du får ett mer ostört läge att njuta av.

Projektet är ett samverkansprojekt inom Princip Projektutveckling AB där Scil AB är 50% ägare.

HÖVIKSNÄS

HÖVIKSNÄS, Tjörn

På en sluttning mot söder i Höviksnäs planeras för 26 lägenheter och 6 radhus i bostadsrättsform. Detaljplanearbete pågår och beräknas avlutas första kvartalet 2022. Projektet är ett samverkansprojekt inom Tress Projektutveckling AB där Scil AB är 50% ägare.

Vill du veta mer eller ställa dig på intresselista för bostäder, kontakta projektansvarig Johan Burell via johan.burell@scil.se

När vi har nya projekt med nya bostäder (vare sig det är bostadsrätter, äganderätter eller hyresbostäder) lägger vi ut information om dem här.

Välkommen att kika in här även framöver!