NYHET

NYHET – 2022-09-10

Inflyttning BRF Byvädersterrassen

Inflyttning i de nya bostäderna på Byvädersterrassen

Nu har de sista kunderna flyttat in i sina parhus på Byvädersgatan i Brf Byvädersterrassen. Kunderna är mycket glada att nu äntligen få tillträda de välbyggda och fina husen. Området ligger mycket vackert mitt i naturen.

Husen har inifrån fått en magnifik utsikt från vardagsrumsfönsterna där skogen blir som en tavla och får det att kännas som man är ett med naturen.

Husen har en öppen planlösning på övre våningen som utgör den sociala delen med kök, matplats och vardagsrum i öppet samband. Trappan ligger mitt i huset och med ett räcke i midjehöjd skapar den luft i det öppna sambandet samtidigt som den naturligt delar upp utrymmet med matplats och kök på ena sidan och en vardagsrumsdel på andra sidan. Från kök och hall har man utgång till trädgården och den generösa uteplatsen i väster. På nedre våningen ligger sovrummen, tvättstugan, klädkammaren och förrådet samt utgång till trädgården. Vissa hus har sin entré på nedre våningen och vissa hus på den övre våningen. Badrum med dusch alternativt badkar finns både på övre och nedre våningen.

”De rejäla och funktionella parhusen har fått unika boendekvaliteter med sina höga, fria och naturnära lägen. Det övre planet upplevs som generöst, ljust och rymligt med sitt öppna samband. Här finns utrymme för vardag och fest. Trivsel och funktion har varit två viktiga ledord. säger arkitekt Håkan Trygged.

Naturens närhet är påtaglig både innifrån och kring husen.

Projektet Byvädersterrassen är ett samverkansprojekt inom Princip Projektutveckling AB där Scil är 50% ägare.